TAG Heuer направи часовник за McLaren MP4-12C

Общи 21 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2411 посещения | без коментари

McLaren и TAG Heuer представиха нов часовник в чест на 26-годишното си партньорство. TAG Heuer MP4-12C Chronograph бе показан заедно с шосейната бегачка McLaren MP4-12C в Женева.
През тази година McLaren Automotive ще достави за първи път в новата си гама невероятната комбинация от карбоново шаси и технологии от Формула 1 в шосеен автомобил.
Карбоновият циферблат на TAG Heuer MP4-12C Chronograph е вдъхновен от монокока на 12C и изключително лекото шаси на колата, чиято цена е от порядъка на 200 000 евро. Механизмът на часовника е видим през сапфиреното стъкло. Функцията Flyback ще ви накара да се почувствате като истински пилот и позволява на хронографа да бъде рестартиран от нулата само с едно натискане на специалния бутон. Така широко използваният в моторните спортове тахиметър показва пропътуваното разстояние, а хронографът записва интервалите от време между две локации. Титановият корпус олекотява часовника и също е вдъхновение от материалите в интериора на 12C. Оранжевите луминисцентни стрелки и шевове по каишката са реминисценция към историческите цветове на McLaren, а финалният детайл е логото на майсторите на високите скорости върху короната на часовника. Той ще бъде произведен в скромна серия от 1000 екземпляра и ще може да бъде поръчван чрез търговската мрежа на
McLaren по-късно през годината.

 
Ключови думи:   chronograph, tag heuer, Калейдоскоп
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте